måndag 2 maj 2016

En svag start, men i alla fall en början.

Klockan är strax över nio och jag ska snart gå och lägga mig för att orka med jobbet imorgon (jag ska måla ändlöst många fönster... ja, jag är målare). Men för att kickstarta igång den här bloggen känns det som att det viktigaste just nu är bara att få en början. Sätta pennan till pappret och bara börja att skriva. Om något- vad som helst.
     Detta är ett öppen rum där jag delar med mig utav mina tankar kring mountainbike, träning, mat och säkert mycket annat som ploppar upp i mitt huvud med tiden. Du som råkar stöta på min blogg är alltid välkommen tillbaka om du gillar det du ser och får gärna lämna kommentarer (helst utav den snälla sorten). Mitt första inlägg. Knapphändigt, men i alla fall en början.
     Som jag nämnde tidigare är jag målare och jag har givetvis mer som omfattar mitt liv som jag kan dela med mig utav, men inte just nu... Eller jag kan berätta att jag heter Johan, jag bor tillsammans med min sambo och våra två katter och att jag gillar att cykla. CYKLA!

P:S Kommande inlägg kommer förmodligen innefatta den "obligatoriska" OM MIG rubriken, följt utav uppladdningen inför Göteborgsgirot 2016 nu i helgen!

Här är min Crescent Ultima, som kommer vara tävlingshojen
för säsong 2016! (en bit utav den i alla fall)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar