fredag 6 maj 2016

ESI RACERS EDGE och grönt möter rosa.

Och så kom den efterlängtade storken med det lilla paketet. Väntan... den olidliga, gnagande väntan. En bebis tänker ni, men nej! Det är mycket bättre än så!
Jag fick det där lilla plinget i min gamla telefon som jag fortfarande använder (hehe). Paketet ifrån Bikester hade kommit! Jag knatade ner till Willys omedelbums och hämtade ut det.

Innehållet:
* RED cycling products momentnyckel (något jag planerat att införskaffa länge)
* Schwalbe luftrycksmätare (något som blev nödvändigt då den i pumpen inte funkar som den ska)
* Muc off cykeltvätt (behövde fylla på med cykelschampo och tänkte testa Muc off)
* Två stycken förvaringskrokar att hänga upp på väggen för förvaring utav cyklarna (tråkigt men nödvändigt)
* ESI Racers Edge handtag! (NÖDVÄNDIGT)

ESI handtagen innan montering. Den orangea nyansen passar perfekt till den typiska Crescentorangea på ramen. I bakgrunden ser man redan ett par ESI handtag monterade på tjejens cykel. Montering sker genom att man monterar barends-pluggarna först, de två små knapparna som sitter i slutet på vardera ände utav styret, sedan smörjer du insidan utav handtaget rejält med alcogél så att de lättare kan glida på plats på styret. Det gäller att få till monteringen ganska så snabbt och smidigt, för så snart som alcogélen börjar att dunsta så sitter handtagen på som om de vore limmade till styret.

Grönt möter rosa. Jag har använt schampot till höger, F100, ett tag nu och det har funkat jättebra. När man duschar över en smutsig cykel, som man blött ner något innan, bildar den ett slags géle liknande skikt och efter fem minuter räcker det att spola av cykeln så försvinner all smuts. Inga borstar eller svampar behövs. Däremot kan den lämna lite tråkiga vaxliknande fläckar om man varit slarvig vid avspolning, därför tänkte jag ge Muc off en chans eftersom den ska vara lite mera skonsam mot cyklar med matt lack som min har.

Crescent Ultima 27.5 Team 2015, ready to race.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar