onsdag 4 maj 2016

Teknikträning och pizza

Idag fick jag ett paket! Man älskar ju det där lilla plinget i mobilen, ett sms ifrån Postnord som säger att jag har ett paket att hämta ut på Willys. Yes!
Jag höll tummarna för att paketet skulle komma ifrån Bikester då jag har beställt ett par ESI Racer's edge handtag i silikonskumgummi + lite annat nödvändigt krimskrams. Handtagen hade varit skönt att få innan Gbg-girot på söndag. "Tyvärr" kom paketet ifrån Elgiganten och i paketet låg min nya mobil som egentligen skulle ha införskaffats flera år tidigare. Min halvtrasiga Sony har stått troget vid min sida i 6 år, men nu ska den gamlingen äntligen få gå i pension. Jag hade dock i vilket fall som helst hellre velat att handtagen skulle kommit idag istället för mobilen. ESI handtag är otroligt bekväma! Men mer om dem när de väl anländer, så kanske jag kan tillägna ett inlägg i deras ära.

Träningen idag bestod utav en timme i lagom tempo, men med några temporyck då lusten föll på i singeltrack+tekniska små stigar. Annars försökte jag hålla tillbaka självplågarlustan för att spara på krafterna inför söndagens lopp. Jag stannade till på ett litet fint segment ute i skogen och nötade lite teknik bland stenar och rötter och kände att det gjorde gott. Ett helt hyfsat pass som belönades med en pizza senare på kvällen!


 Här är teknikspåret med väldiga stenar, hala berg på skrå och rötter som
i symbios försöker kasta en av cykeln. Det gäller att göra smarta spårval här!

Här är teknikspåret ifrån cyklistperspektiv. Den snabba högerkurvan efter
 stenpartiet är det som gör partiet svårt. Rätt ingångshastighet
 + att våga stå på hela vägen är det som gäller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar