torsdag 2 juni 2016

Hinderbana och utomhusgym vid Bjursjön

Juni börjar med +29 svettiga grader. Ruggigt hett... Alldeles för hett för att sitta inne och skriva på bloggen. Men idag får bli ett undantag.
     Idag har det varit en vilodag, så eftermiddag/kväll tillbringades på Skeppsviken som ligger vid strandpromenaden som går längsmed vattnet från Svenskholmarna, förbi café snäckan och ut till Rödön. . Dock blev det inget bad men det blev middag på en filt i skuggan utav en stor björk som slängde sina väldiga grenar i den svalkande vinden.
    Och hur har träningsveckan sett ut då? Måndags hade jag lite ryggont så då blev det 1h rask promenad i skogen, tisdags blev det cirka 1h löpning i terräng/skog, igår(onsdag) tränade jag med klubben och vi var med mig inräknat fyra stycken som cyklade Herrestadsfjällsrundan (tror jag den heter *för lat för att göra snabb research*) och det loppet är c.a 3 mil och kommer att äga rum på måndag nästan vecka. Kanske blir så att jag ställer upp, jag är ju ändå ledig.
   
Det var ett tag sedan jag var och snurrade runt Bjursjön, men alla mina träningspass i veckan har utgått därifrån. Man har tydligen smällt upp en stor hinderbana av barkade stockar, samt ett utomhusgym i impregnerat virke plus en liten mini-hinderbana/lekplats för småfolket. Typ en jättestor lekpalats för både vuxna och små kanske man skulle kunna kalla det. Jag tog några bilder i måndags på den "stora" hinderbanan som inte har öppnat ännu, inte heller mini-hinderbanan var öppen, men gymmet hade allmänheten tillgång till. I vilket fall som helst hade det skett lite uppdateringar på hinderbanan när jag såg den i onsdags, bland annat hade man spritt ut massa träflis runt alla hinder för att skona ens kropp vid ett oväntat fall. Gymmet tog jag inget kort på eftersom det stod massa folk där och tränade och jag ville inte ge dem några creepy vibes.


Ingen hinderbana, men ett fint tekniskt segment för cyklisten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar