tisdag 12 juli 2016

Soffträning med Tour de France 2016

Nej, ingen träning... Nästan 1,5 vecka har passerat där den enda pulshöjaren har varit trapporna upp till lägenheten. Men idag känns det som att det kanske vänder! Imorgon ska jag faktiskt göra ett tappert försök på cykeln. Lugnt och försiktigt för att bara känna på grejerna inför Uddevalla MTB på lördag *gulp*.
Vad har jag gjort dessa träningslösa dagar? Passat katt, sett på Tour de France och köpt cykelkläder och sett mycket på netflix m.m.
Hoppas på att Peter Sagan eller Mark Cavendish tar hem touren! Den här tröjan fick jag utav mamma och pappa för att ha passat den lilla katten. Tröjan är ifrån menorca och på den står det "cami de cavalls" som är en antik vandringsled som löper längst med kusten runt hela ön. Leden användes ursprungligen som transportsträcka för trupper/transporter mellan de många vakttornen runtom ön. Idag är leden bl.a en del utav det populära spanska cykelloppet "Velo de menorca" som följer Cami de cavalls.

Jag var också på torp köpcentrum i veckan och köpte mig en efterlängtad regnjacka till cyklingen plus ett par cykelshorts med löstagbar innerbyxa med stoppning. Perfekt om man inte vill lalla runt i tajt lycra alla gånger!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar