lördag 6 augusti 2016

Matmarknad i Uddevalla

Hallå! Tvärstopp har det varit här på bloggen en tid nu, men istället för att göra det där "obligatoriska" blogginlägget alla verkar göra och beklaga sig över sin dåliga uppdatering, så tänker jag säga att det bara blev som det blev.

En del cykling har det blivit, bland annat intervaller med klubben i onsdags. Ett pass som kändes mycket givande inför cykelvasan nästa vecka. Mer sånt borde jag träna!
Dessutom går jag i tankarna på att köpa mig en landsvägscykel för att få lite variation i min träning och nu när cykelreorna börjar att komma igång så ska jag se om jag får kommit över en prisvärd cykel. Just nu lutar det åt en Crescent Tera 2016. För rätt pris så kanske man borde slå till?
    Men det finns ju såklart massa märken och modeller att titta på, så jag får se. Någonting med bra grejer och som känns bra i komforten.

Uppladdningen inför cykelvasan idag har bestått utav ett besök nere på matmarknaden, ett återkommande årligt event, som varar 3 dagar i augusti på kungstorget i Uddevalla.
Jag och Janni köpte franska bakverk. På bilden ser ni citron tart, mandel tart och äpple/kanel tart.  Choklad tarten och aprikos tarten gick åt vid fikat och fick tyvärr inte medverka på bilden...
Bredvid ser ni engelsk fudge i spännande smaker. Bland annat en smak som de döpt till Pokémon? Förmodligen p.g.a den välkända Pokémon Go hypen som säkert ingen missat.
I vilket fall som helst så är det inte så dumt att fika sig i form med Pokémon fudge!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar