torsdag 18 augusti 2016

Trainer till mountainbike- MTB

Efter cykelvasan 2016, som manglade mig rejält, så har jag införskaffat mig en trainer till min mountainbike. Inte för att jag tror att trainern kommer vara min frälsning för att göra bättre ifrån mig nästa år, nej.
Anledningen till att jag har valt att köpa en trainer är för att det är betydligt mycket billigare än att köpa en landsvägcykel, som jag övervägde att köpa på rean nu i höst. Dessutom kommer trainern hjälpa mig mer under en kall höst och vinter än ytterligare en cykel som förmodligen ändå kommer att få stå till våren.
Jag köpte en Elite qubo fluid som sägs vara en tystgående trainer och istället för en elektromagnet som motstånd ligger det vätska i trainern. Dessutom passar denna trainern perfekt till mountainbike! Det enda som saknas är ett slitstarkt, tystgående, trainerdäck så är jag redo för vintern! När den tiden kommer ska jag säga vad jag har för åsikter om Elite qubo fluid.

Just det! Tiden på cykelvasan blev 3:19:08 och räckte till en 645 plats. Helt okej och nu har jag en tid att fila ner till nästa år :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar